Развъдник за РОТВАЙЛЕР
Начало / Развъдник за РОТВАЙЛЕР
» ХОТЕЛ за кучета» Галерия хотел за кучета» ХОТЕЛ за котки» Галерия хотел за котки» Развъдник за РОТВАЙЛЕР» Галерия снимки РОТВАЙЛЕР» Бебета РОТВАЙЛЕР» Развъдник за БУЛМАСТИФ» Галерия развъдник БУЛМАСТИФ» Бебета Булмастиф» ОБУЧЕНИЕ на кучета» Предлагани УСЛУГИ» Транспортни контейнери за домашни любимци» Подстригване, разхождане и обгрижване» Транспорт на домашни любимци» СПЕЦИАЛНИ оферти» Започнете лятото с настроение, почивайте безгрижно!» Хотел за кучета- Есенни отстъпки» Курс-обучение за инструктори на кучета» Ротвайлер /женски/ за оглеждане и разплод» Луксозни нощувки за домашни любимци» ПОЛЕЗНО» Искате куче? Изборът на порода» Кутрето идва в къщи!?!» Разходката на кучето!» Дванайсетте молби на едно куче » НОВИНИ» Център за работа с домашни любимци - ТРИФОНОВ ЛЕНД» Репортаж на БНТ за Центъра за работа с домашни любимци *Трифонов ЛЕНД*» Архив БНТ 09.08.2009 / 11:54 » Хотел за кучета, котки и други домашни любимци - Репортаж на БНТ 09.авг.2009г.» Курс за инструктори на кучета» Хотел за кучета - Есенни отстъпки!» Ротвайлер /женски/ за отглеждане и разплод» Луксозни нощувки за домашни любимци» Любимци - кинозвезди» Контакти» Виж на картата:» БЪРЗИ ВРЪЗКИ» НАЙ-ЧЕСТИ ВЪПРОСИ» Какво е това родословие на куче ?» НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ» КЛИЕНТИ» Погребение на домашни любимци
Развъдник за РОТВАЙЛЕР

Трифоновленд -  хотел и обучение на домашни любимци - Развъдник за Ротвайлер


Развъдник ТРИФОНОВ ЛЕНД за ротвайлер е регистриран в FCI през 2004 година. Желанието ни да работим с тази порода е предизвикано от невероятните качества на кучетата Ротвайлер. Изключително дисциплинирани, човечни, темпераментни и работливи, те са безценни партньори в дома и при изпълнение на служебни задачи. Много лесно усвояват различните нива на обучение, като покриват стандарта от програмите SH /SHUTCHUND/ IPO и други.
Продължават се кръвни линии на елитни развъдници от Германия, Сърбия и България. Помощ при развитието на развъдника във всички отношения ни оказва  Български Национален Клуб РОТВАЙЛЕР.
 Запитване
име:
e-mail*:
телефон за връзка:
съобщение:

Код за сигурност:

*Моля въведете кода от изображението:

със * са отбелязани задължителните полета !Хотел за кучета и обучение на домашни любимци - Трифоновленд