Начало /  / Архив БНТ 09.08.2009 / 11:54
» ХОТЕЛ за кучета» Галерия хотел за кучета» ХОТЕЛ за котки» Галерия хотел за котки» Развъдник за РОТВАЙЛЕР» Галерия снимки РОТВАЙЛЕР» Бебета РОТВАЙЛЕР» Развъдник за БУЛМАСТИФ» Галерия развъдник БУЛМАСТИФ» Бебета Булмастиф» ОБУЧЕНИЕ на кучета» Предлагани УСЛУГИ» Транспортни контейнери за домашни любимци» Подстригване, разхождане и обгрижване» Транспорт на домашни любимци» СПЕЦИАЛНИ оферти» Започнете лятото с настроение, почивайте безгрижно!» Хотел за кучета- Есенни отстъпки» Курс-обучение за инструктори на кучета» Ротвайлер /женски/ за оглеждане и разплод» Луксозни нощувки за домашни любимци» ПОЛЕЗНО» Искате куче? Изборът на порода» Кутрето идва в къщи!?!» Разходката на кучето!» Дванайсетте молби на едно куче » НОВИНИ» Център за работа с домашни любимци - ТРИФОНОВ ЛЕНД» Репортаж на БНТ за Центъра за работа с домашни любимци *Трифонов ЛЕНД*» Архив БНТ 09.08.2009 / 11:54 » Хотел за кучета, котки и други домашни любимци - Репортаж на БНТ 09.авг.2009г.» Курс за инструктори на кучета» Хотел за кучета - Есенни отстъпки!» Ротвайлер /женски/ за отглеждане и разплод» Луксозни нощувки за домашни любимци» Любимци - кинозвезди» Контакти» Виж на картата:» БЪРЗИ ВРЪЗКИ» НАЙ-ЧЕСТИ ВЪПРОСИ» Какво е това родословие на куче ?» НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ» КЛИЕНТИ» Погребение на домашни любимци
Архив БНТ 09.08.2009 / 11:54

НОВИНИ - Архив БНТ 09.08.2009 / 11:54


Хотел за домашни любимци

Куче на хотел – колкото и странно да ви звучи, това е една от алтернативите да осигурите на домашния си любимец комфортно място за живеене, докато сте на почивка например. На ден това ще му струва 15-20 лева. Световната финансова криза обаче се е отразила и върху готовността на хората да се обърнат към този тип хотели – оставят кучетата си там само за едноседмичен отдих.

Не си мислете, че този хотел се отличава особено от хотелите за хора – кучетата са глезени и гледани с особено голямо внимание. Вече 5 години Димитър Трифонов денонощно се грижи за домашните любимци на тези собственици, които избират настандартното място.

Димитър Трифонов – собственик на хотел за кучета: "Максимално се стремя кучета, които са на пансион, не на обучение, да не влизам в личното пространство на кучетата. Колкото се може по-малко команди и по-лежерно да премине самото пребиваване, да не му се отрази по никакъв начин пребиваването тук. Това място да остави хубав спомен в кучето."

Телефоните на Димитър са непрекъснато включени, защото собствениците искат редовно да им се казва как е кучето им и какво прави.

Димитър Трифонов – собственик на хотел за кучета: "Да им кажа – кучето се чувства още зле, на ново място е, притеснено е. Първите дни е абсолютно нормално за всяко куче и когато вече се отпусне, им казвам, разходихме се, радва ми се, почна да лае по съседната клетка. По-скоро ме притесняват хора, които имат абсолютно грешна представа за кучето си – “моето кученце е кротко като котенце”, а кучето, като дойде тука, почва да гризе леглото, да обръща паниците и почва да изненадва."

Това пространство делят кучета и не малък брой котки – разбира се, много добре отделени едни от други. Не рядко хората носят тук и зайци и дори папагали. И хотелът се препълва с радзнородни по характер и произход клиенти. Както във всеки нормален хотел. 

ВИЖ ВИДЕО

http://infocenter.bnt.bg/
Автор: Росен Цветков

Сподели във facebook


Хотел за кучета и обучение на домашни любимци - Трифоновленд