Начало /  / Архив БНТ 09.08.2009 / 11:54
ХОТЕЛ за кучетаХОТЕЛ за коткиСПЕЦИАЛНИ офертиРазвъдник за РОТВАЙЛЕРРазвъдник за БУЛМАСТИФОБУЧЕНИЕ на кучетаПредлагани УСЛУГИПогребение на домашни любимциКонтакти
Архив БНТ 09.08.2009 / 11:54

НОВИНИ - Архив БНТ 09.08.2009 / 11:54


Хотел за домашни любимци

Куче на хотел – колкото и странно да ви звучи, това е една от алтернативите да осигурите на домашния си любимец комфортно място за живеене, докато сте на почивка например. На ден това ще му струва 15-20 лева. Световната финансова криза обаче се е отразила и върху готовността на хората да се обърнат към този тип хотели – оставят кучетата си там само за едноседмичен отдих.

Не си мислете, че този хотел се отличава особено от хотелите за хора – кучетата са глезени и гледани с особено голямо внимание. Вече 5 години Димитър Трифонов денонощно се грижи за домашните любимци на тези собственици, които избират настандартното място.

Димитър Трифонов – собственик на хотел за кучета: "Максимално се стремя кучета, които са на пансион, не на обучение, да не влизам в личното пространство на кучетата. Колкото се може по-малко команди и по-лежерно да премине самото пребиваване, да не му се отрази по никакъв начин пребиваването тук. Това място да остави хубав спомен в кучето."

Телефоните на Димитър са непрекъснато включени, защото собствениците искат редовно да им се казва как е кучето им и какво прави.

Димитър Трифонов – собственик на хотел за кучета: "Да им кажа – кучето се чувства още зле, на ново място е, притеснено е. Първите дни е абсолютно нормално за всяко куче и когато вече се отпусне, им казвам, разходихме се, радва ми се, почна да лае по съседната клетка. По-скоро ме притесняват хора, които имат абсолютно грешна представа за кучето си – “моето кученце е кротко като котенце”, а кучето, като дойде тука, почва да гризе леглото, да обръща паниците и почва да изненадва."

Това пространство делят кучета и не малък брой котки – разбира се, много добре отделени едни от други. Не рядко хората носят тук и зайци и дори папагали. И хотелът се препълва с радзнородни по характер и произход клиенти. Както във всеки нормален хотел. 

ВИЖ ВИДЕО

http://infocenter.bnt.bg/
Автор: Росен Цветков

Сподели във facebook


Хотел за кучета и обучение на домашни любимци - Трифоновленд