Хотел за кучета

TrifonovLand – хотел за кучета разполага с най-голямата база в България за настаняване на домашни любимци. Изградени са 60 помещения за здравословно и сигурно настаняване на кучета и други домашни любимци. Позиционирани сме на територията на Западен Парк, тук на нашите гости е осигурено спокойствие и безопасни разходки. Благодарение на опита и професионализма, изградените помещения позволяват отглеждането на кучета с всякакви поведенчески проблеми.

Хотел за кучета Трифонов Ленд предлага различен тип помещения за отглеждане. Те осигуряват оптимални условия за здравословно, природосъобразно приютяване на домашните любимци. Хотелът разполага с четири отделни двора за едновременни разходки и игра на приятелски настроени кучета. Кучета с редовно пребиваване се разхождат на повод от персонала в околностите на Западен парк.

Ние ще приемем Вашият любимец на цена за Куче – 30лв на нощувка
Предлагаме специални сезонни оферти. Отстъпка за второ куче на един и същи собственик. По желание Вашият любимец може да бъде взет от дома Ви и върнато в уговорения срок срещу цена от 25лв в рамките на гр. София.